Εξειδικευμένοι συνεργάτες


Μαργαρίτα Πρεφτίτση

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983.Παρακολούθησε από 5 χρονών και για 10 χρόνια μαθήματα κλασσικού μπαλέτου σύστημα R.A.D. Το 2004 γνώρισε για πρώτη φορά ως  μαθήτρια τη μέθοδο Pilates στο πρώτο studio Pilates της Θεσσαλονίκης (Body Mind Balance πρών Art Action). Το 2006 ολοκλήρωσε την 9μηνη εκπαίδευση της στην τεχνική του Pilates (mat work,cadillac, reformer, circle, wunda chair, soft ball, ball, ladder barrel). Με δασκάλα την Πολύζου Χριστίνα.
Το καλοκαίρι του 2007 γίνεται πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων. Παρακολούθησε με επιτυχία το πρώτο σεμινάριο Pilates που έλαβε χώρα στην Αθήνα (καλοκαίρι 2008) με διακεκριμένους δασκάλους όπως τον Rael Isacowitz, Alan Kerdman, Karen Gilippinger, Richard Orbach, από το Body Arts and Science International γνωστό ως BASI..
Εδώ και 10 χρόνια εργάζεται ως δασκάλα Pilates. Είναι  τακτικό μέλος του Επαγγελματικού Σωματείου δασκάλων Pilates που έχει έδρα την  Αθήνα και στο οποίο μέλη είναι μόνο πτυχιούχοι της μεθόδου Pilates.
Από το 2007 παρακολουθεί μαθήματα σύγχρονου χορού. Η τελευταία συμμετοχή της ήταν το καλοκαίρι του 2011 στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την ομάδα “Incompatible”, της οποίας ήταν μέλος.
Το Νοέμβριο του 2008 παρακολουθεί με επιτυχία για πρώτη φορά Σεμινάριο Χοροθεραπείας  διάρκειας 12 ωρών. Την Άνοιξη του 2009 παρακολουθεί μια σειρά μαθημάτων Χοροθεραπείας  Πρωτόγονης Έκφρασης στη Λίμνη Πλαστήρα με εισηγήτρια την F. Scott Billman διάρκειας 10 ωρών.
Τον Μάρτιο του 2014 διδάσκει ως εισηγήτρια στο πρώτο σεμινάριο της τεχνικής Pilates, σε επαγγελματίες  χορευτές , που έλαβε χώρα στην Επαγγελματική Σχολή Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης το Μάρτιο του 2014.
Τον Μάρτιο του 2015 παρακολουθεί διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο και παίρνει το πτυχίο της ως δασκάλα Yoga for Kids.Συμμετέχει εθελοντικά τον Ιούνιο του 2015 ως δασκάλα Yoga για παιδιά σε διάφορα πολιτιστικά προγράμματα για παιδιά της πόλης.
Το καλοκαίρι του 2015, γίνεται πτυχιούχος ως δασκάλα yoga (200 ωρών) και είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Yoga. Τον Ιούνιο του 2015, συμμετέχει εθελοντικά στο Open Yoga Day της Θεσσαλονίκης. . Διδάσκει  Yoga για ενήλικες και Yoga σε παιδιά 3 εώς 12 ετών.
Το ακαδημαϊκό   έτος 2013-2014. Παρακολουθεί με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο  “Ιμάντες αιώρησης & Functional training” και γίνεται δασκάλα Trx k Bosu.
Μαργαρίτα Πρεφτίτση