Είπαν για μας:

Γυμναζόμουν πολλά χρόνια σε κλασσικό γυμναστήριο. Μετά όμως από μια μεγάλη επέμβαση στον θώρακα έπρεπε αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα σε σχέση με την λειτουργία του σώματος μου αλλά και την δυνατότητα να συνεχίσω να εργάζομαι κανονικά.  Ήρθα σε επαφή με το γυμναστήριο “Bodymind Balance” και το pilates πριν 3,5 χρόνια και η βοήθεια που πήρα ήταν ανέλπιστη. Σιγά-σιγά και προσωποποιημένα στο πρόβλημα μου μπόρεσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μη διαφέρω από του υγιείς μαθητές. Σήμερα έχει γίνει βασικό στοιχείο της καθημερινής μου ζωής, αποτελεί μέρος του προγράμματος μου απαραβίαστο όπως η δουλεία μου και η οικογένεια μου. Γυμνάζομαι και ισορροπώ σωματικά και ψυχικά. Ηρεμώ και έχω την δύναμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόβλημα από την σοβαρή μου αρρώστια.
(Σεβαστιάδου Γιώτα - Ιατρός)
Γυμναστήρια υπάρχουν πολλά και κάποια ίσως και καλά.
Στο χώρο της Αννέτ όμως γυμνάζεις με φροντίδα το σώμα σου ανάλογα με τις ικανότητες  υπάρχει διάχυτη μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς, εντιμότητας και καλλιέργειας από όλες τις έμπειρες δασκάλες που με το χαμόγελο τους σε χαλαρώνουν και σου συμπαραστέκονται!!!  
(Θεοδώρα)
Έχοντας ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τον κλασσικό χορό έψαχνα μια μέθοδο άσκησης, που να δυναμώνει ισοδύναμα και σε βάθος τους μυς, ν` αυξάνει την ευλυγισία του σώματος χωρίς καταπόνηση του μυοσκελετικού συστήματος.
Κατέληξα στο Pilates και στο studio ”Bodymind Balance”.
Εδώ και 9 χρόνια και καθημερινά απολαμβάνω την ευεξία και την ενέργεια, που δίνει αυτή η μέθοδος. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
(Μαρία Κυρτσάνη)
Είμαι γυμνάστρια και αθλήτρια (πινγκ-πονγκ, μπάντμιντον). Έχω κάποια προβλήματα από τη χρόνια μυϊκή επιβάρυνση.(μυικές ανισορροπίες, δυσκοκήλη). Μετά από πολλές προσπάθειες φίλης, που κάνει Pilates χρόνια, πείστηκα να δοκιμάσω, αν και προτιμώ πιο δυναμικά είδη ασκήσεις. Τα οφέλη έγιναν ορατά πολύ γρήγορα. Το Pilates με βοήθησε πολύ στο στήσιμο των μυών του κορμού (κοιλιακοί – ραχιαίοι ) και είχα μεγάλη βελτίωση στο πρόβλημά της μέσης. (που να ήμουν και συνεπής!.....)
(Ισμήνη Παπαθανασίου)
Καλά τί να πω κι εγώ; Σχεδόν με το ζόρι με ξεκόλλησαν οι φίλες μου από τον καναπέ και με έπεισαν να πάω μαζί τους (αρχικά για παρέα...). Αποτέλεσμα; Με τα άτομα που έχουν εκεί, κυριολεκτικά κολλάς! Φιλικότητα, ζεστασιά, φροντίδα, νιώθω τέλεια!
(Μαρία Π.)
Στον χώρο του Βody Mind Balance παρακολουθώ τα προγράμματα pilates & yoga είναι πραγματικά  αποτελεσματικά αλλά θα θελα να μιλήσω και για τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ που έχω παρακολουθήσει στον χώρο αυτό..Το σεμινάριο REJUVANCE που διδάχτηκα από την Annette Samuelsson αλλά και το σεμινάριο ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ με τη Φαίη Γιάνναρου μου έμαθαν απίστευτα πολλά πράγματα!!! Το Rejuvance μου άνοιξε μια ακόμη πύλη επαγγελματικής εξάσκησης!! Η οργάνωση ήταν άριστη και το κλίμα τόσο οικείο και ζεστό!! Δημιουργήθηκαν όμορφες φιλικές σχέσεις! Ανυπομονώ για άλλα σεμινάρια!!!
Μαρίνα Ζ.