Εξειδικευμένοι συνεργάτες

Ηρώ Γκιόκα

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Δασκάλα Yoga (200h) & Pilates, TRX Traine
Η Ηρώ γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Έχοντας ασχοληθεί αρκετά χρόνια με διάφορες δραστηριότητες, όπως κολύμβηση, aikido, χορό κ.ά., είδε τις αναζητήσεις της να βρίσκουν το δρόμο τους στη yoga και στην ορειβασία/αναρρίχηση.
Το βουνό και η γιόγκα δεν είναι απλά παράλληλοι δρόμοι για την Ηρώ, αλλά το ένα και το αυτό.
Έχει εκπαιδευτεί στις τεχνικές αναρρίχησης βράχου και κίνησης σε χειμερινό πεδίο και έχει ανέβει σε βουνά της Ευρώπης και της Ελλάδας.
Η πορεία της στη γιόγκα την οδήγησε στη δασκάλα της την Έλενα Μουρατίδου (Anahata Yoga Studio), όπου και έλαβε την βασική εκπαίδευση. Έκτοτε, είναι μαθήτρια της Dharma Yoga, και έχει την βαθειά επιθυμία να συναντήσει τον δάσκαλο Sri Dharma Mittra.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ashtanga yoga και εκπαίδευση στα adjustments στην 1η σειρά (Primary series) με τον Manju Jois, καθώς και εκπαίδευση με τον Peter Clifford στην Anahata Yoga. Συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια με αξιόλογους δασκάλους, όπως David Swenson, Γιάννης Ανδρίτσος, Χριστίνα Καρυτινού, Manju Jois κλπ.
Ταυτόχρονα με αυτές τις δράσεις, η Ηρώ εμβαθύνει τις γνώσεις της στο Pilates. Εκπαιδεύτηκε αρχικά στην Grafts. Εμπλούτισε την διδασκαλία της στο πλάι της Χριστίνας Γιαννουλοπούλου (Tri body Studio). Άμεσος στόχος είναι η συνέχεια της εκπαίδευσής της.
Τα τελευταία 2 χρόνια έχει ξεκινήσει δική της δουλειά, την GIRI-Climbing & Yoga. Αντικείμενό της είναι οι εξορμήσεις στη φύση και retreats με αναρρίχηση, πεζοπορία ή γιόγκα ή και συνδυασμό αυτών.
Όραμά της είναι να συνεχίζει να ζει με απλότητα, σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους και έμπνευση, στοιχεία τα οποία για την Ηρώ είναι απαραίτητα συστατικά της ζωής!