Εμείς και η Φιλοσοφία μας.

Pilates, Shiatsu, Rejuvance, Massage, Σεμινάρια Shiatsu και Rejuvance.


Η Annette Samuelsson γεννήθηκε στην Σουηδία. Ζει στην Ελλάδα από 1985.
Γνώρισε τη εναλλακτική μέθοδο Shiatsu το 1995 και το Rejuvance το 2000.

Ακολούθησε τριτοετής εκπαίδευση στη European Shiatsu School, branch Thessaloniki. Συνέχισε τις σπουδές τις στην Σουηδία όπου έμαθε το Κλασσικό Σουηδικό Μασάζ και την Προσωπορεφλεξολογία.

Το 2000 άνοιξε μαζί με δυο συνεργάτιδές της το ΙΑΣΙΣ, κέντρο εναλλακτικών μεθόδων στην Καλαμαριά. Το 2006 είχε την πρώτη επαφή με τη μέθοδο Pilates, ξεκινώντας εκπαίδευση με τη Κα Χριστίνα Πολύζου.

Το 2007 πέρασε στην ιδιοκτησία της το studio Artaction, που σήμερα ονομάσετε Bodymind Balance, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε studio όχι μόνο για Pilates άλλα επίσης για εναλλακτικές μεθόδους όπως Shiatsu, massage, Rejuvance (face massage) και Face Reflexology. Επίσης οργανώνει  σεμινάρια Shiatsu και Rejuvance.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα σας στηρίξουν σε προσωπικό επίπεδο, παρακολουθώντας στενά την πρόοδό σας και θα είναι πάντα κοντά σας με σωστή καθοδήγηση και χρήσιμες συμβουλές. Για μας, το κάθε άτομο είναι ξεχωριστή, μοναδική προσωπικότητα, με διαφορετικές προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις. Έτσι η φροντίδα του κάθε μέλους προσφέρεται σε προσωπικό επίπεδο, ξεκινώντας από μια μίνι συνέντευξη και ένα διάλογο, ώστε να εντοπίσουμε τις ανάγκες και να δώσουμε με υπευθυνότητα σωστή κατεύθυνση για την καταλληλότερη εναλλακτική θεραπεία ή μέθοδο.
pilates,yoga,rejuvance,shiatsu θεσσαλονίκη